Afhalen
Afhalen in de winkel is mogelijk. Zie hiervoor onze openingstijden.

Bestellen
Alle producten op onze webshop kunt u per direct bestellen. U kunt veilig online betalen en wij zorgen ervoor dat het pakket veilig bij u terecht komt.

Levering
Uw bestelling wordt door TNT bezorgd. Bestelling wordt afgeleverd op het adres wat u heeft aangegeven tijdens de bestelling. Wanneer u op werkdagen voor 14:00 uur een bestelling plaatst gaat het pakket nog dezelfde dag op de TNT. Bestellingen die u na 14:00 uur plaatst gaat de volgende dag op de post.

- Bestellingen worden bezorgd via TNT. De Betrouwbare verzekerde verzending.

-Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, kunt u het volgen met de TNT-pakketcode op de website van TNT. Je vindt deze code in de verzendbevestiging van TNT zelf.
Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vind je geen pakketcode in de verzendbevestiging. Deze zendingen kun je namelijk niet volgen. Levertijd voor kleine BRIEFPOST is 2-3 dagen.

-Indien u niet aanwezig bent op het moment van levering, wordt er een bericht gelaten door de koerierdienst. Ze zullen automatisch de volgende werkdag proberen om uw pakje aan te bieden.

-Na de 2de poging zal de koerier een briefje achterlaten waar u de pakje kan afhalen

Betalen
In de winkel kunt u zowel contant betalen als pinnen.
In onze webshop kunt u veilig betalen met iDeal, Mastercard, Mistercash, bancontact, Visa, Paypal, Sofortbanking en overschrijving.

Reserveren
Wanneer u een reservering wilt plaatsen neem dan gerust contact met ons op.  Wij kunnen een product 5 dagen op naam reserveren. U kunt dan aangeven wanneer u tijd heeft een om het product op te halen. Reserveren is eenvoudig en gratis. Voordeel hiervan is dat u het product kunt bekijken en professioneel advies van onze medewerkers kunt krijgen.

Bestelling laten bezorgen
Indien u ervoor kiest om een of meerdere producten te laten bezorgen, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Op deze manier kunnen wij in overleg met u een juiste tijdstip voor de levering afstemmen.